Hackvaxter Heijnen

Hackvaxter Heijnen

Om trädgården eller trädgården behöver en makeover, tittar du förmodligen redan på vad du vill ha i trädgården! Har du redan funderat på hur du kommer att inrama din fram- och / eller bakgård? Ett staket är ett självklart alternativ, men du kan också titta på häckplantor. Vi har listat fördelarna med häckplantor.

Ett bra slut

En häckväxt fungerar faktiskt som ett staket. Det är ett bra sätt att stänga en del av trädgården från gatan. Och om du samordnar med dina grannar ett ögonblick är det också ett trevligt sätt att skapa avskildhet från grannarna. Det blir då lite svårare att bestämma exakt mitt mellan trädgårdarna. Ett staket är naturligtvis lätt mätbart och växer inte längre.

Det är stängt

Hackvaxter Heijnen är i allmänhet mycket täta. Perfekt om du vill ha lite mer integritet. Chansen är stor att du måste beskära dem varje år. Häckväxter fortsätter att växa! Och du vill nog hålla dem i rak form så att de ser snygga ut.

Det är naturligt

En “vägg” av häckplantor är ett mycket naturligt sätt att stänga en trädgård. Ett staket är naturligtvis också av trä, men det har bearbetats och ser mindre naturligt ut. Du ser inte ett staket växer och blommar. En häckväxt har det.

Färgen

De flesta häckväxter går med säsongen och färgar därför säsongen. Om du inte vill ha det här bör du leta efter häckplantor som också förblir gröna på vintern och inte faller ut. Du har till exempel Yew-häcken eller barrträdshäcken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *